Tapahtumat

Konstundervisningsdagarna

19.9.2024 – 20.9.2024
0:00 – 0:00

Konstundervisningsdagarna är en mötesplats och konferens för konstundervisningsfältet med föreläsningar, workshops, konsuppträdanden, diskussioner och samvaro. Under Konstundervisningsdagarna år 2024 lägger vi fokus på alla barns och ungas rätt till konst och kultur, och till konstnärligt utövande.

Konstundervisningsdagarnas mål är att inspirera till samarbete och nytänkande kring konstundervisning samt möjliggöra kollegialt stöd och nätverksbyggande inom fältet. De riktar sig till alla som jobbar inom konstundervisning för barn och unga: konstpedagoger, ämneslärare, småbarnspedagoger, klasslärare, rektorer, kulturarbetare, konstnärer, projektarbetare, studerande och forskare. Alla är välkomna att delta!

Plats
Jakobstad, Campus Allegro och närområdet.

Program och anmälan
Program och anmälan på svenska och på finska på Sydkustens hemsida.
Anmäl dig senast måndagen den 9 september 2024.

Deltagaravgift: 45 euro för en dag och 80 euro för två dagar. Deltagaravgiften innehåller program, lunch och eftermiddagsfika.

Mera information och kontakt
Projektledare på Kulturum – forum för konstundervisning, vippe.leminen@sydkusten.fi

Samarbetspartners
Konstundervisningsdagarna 2024 anordnas av Kulturum – forum för konstundervisning i samarbete med KulturÖsterbotten, Sydkusten, DUNK – De Ungas Musikförbund i Svenskfinland, Wava-institutet, Campus Allegro, Yrkesakademin, Yrkeshögskolan Centria, Yrkeshögskolan Novia, Idébanken (Martin Wegelius-institutet) och BRAVO! -nätverket. Kulturum – forum för konstundervisning finansieras inom ramen för Svenska Kulturfondens SKAPA-satsning.

TPO-liitto on Kulturum -hankkeen kumppani.

Takaisin tapahtumiin