Kaarlo Hildén jatkaa TPO-liiton puheenjohtajana

Etusivu/ Ajankohtaista/ Kaarlo Hildén jatkaa TPO-liiton puheenjohtajana

Taiteen perusopetusliitto TPO ry:n vuoden 2024 alusta kaksivuotiskautensa aloittavassa hallituksessa on edustettuna laajaa ja monipuolista taiteen ja kulttuurin, politiikan sekä taidekasvatuksen ja -koulutuksen osaamista. Hallituksen jäsenistä puolet nimettiin jäsenjärjestöistä ja puheenjohtaja sekä puolet jäsenistä kutsuttiin mukaan yhteiskunnan eri aloilta. Puheenjohtaja Hildénin lisäksi hallituksessa jatkavia jäseniä ovat Anders Adlercreutz, Kaarina Gould sekä Mia Lappalainen. Uusina jäseninä toivotamme tervetulleiksi Minna Hyytiäisen, Sami Ylisaaren sekä Tiina Åhlgrenin.

TPO-liiton 15.12.2023 kokouksessaan nimeämä hallitus:

Puheenjohtaja

Taideyliopiston rehtori Kaarlo Hildén

Hallituksen jäsenet

Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Anders Adlercreutz

Toimitusjohtaja Kaarina Gould

Kulttuurijohtaja Sami Ylisaari

Taitoliiton toiminnanjohtaja Minna Hyytiäinen

Suomen tanssioppilaitosten liiton puheenjohtaja Mia Lappalainen

Suomen sanataideopetuksen seuran puheenjohtaja Tiina Åhlgren